Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До довічного позбавлення волі засуджено 20-річного юнака за вбивство двох осіб

03.01.2020

Прокуратурою Сумської області підтримано публічне обвинувачення стосовно 20-річного юнака, який позбавив життя двох осіб – 36-річну жінку та її 17-річного сина. За вироком суду від 2 січня 2020 року обвинуваченого визнано винним у інкримінованому злочині (ч. 1, п.п. 9 та 13 ч. 2 ст. 115 КК України) та засуджено до довічного позбавлення волі.

Нагадуємо, що 26 жовтня 2017 року близько 6 години ранку житель с. Гай-Мошенка Охтирського району підійшов до власного помешкання, в якому перебували його дружина та син. Господар будинку, достовірно знаючи, що його родина вдома, довгий час стукав у двері, однак ніхто не озивався. Коли чоловік розбив вікно і зайшов у будинок, то на порозі побачив закривавлене тіло власної дружини без ознак життя. Прибувши за викликом, слідчо-оперативна група в іншій кімнаті виявила ще й тіло хлопця.

На пошуки вбивці були спрямовані всі зусилля правоохоронців. Завдяки грамотно та професійно проведеній роботі за лічені години вдалось встановити, а згодом і затримати юнака, який обґрунтовано підозрюється у вбивстві жінки та хлопця. Ним виявився на той час 18-річний одногрупник загиблого, який проживав на сусідній вулиці. Напередодні ввечері він прийшов у гості до товариша, вони розпивали спиртні напої. Між юнаками виникла сварка, а згодом і бійка, під час якої гість зарізав хлопця. Коли в кімнату зайшла мати, вона також отримала ножове поранення несумісне з життям.

На вирок суду юнак чекав у СІЗО.
кількість переглядів: 1486