Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Прокуратура наполягає на триманні під вартою підозрюваного, під колесами авто якого загинула жінка

15.01.2020

Роменською місцевою прокуратурою до Сумського апеляційного суду направлено скаргу на ухвалу суду першої інстанції, відповідно до якої підозрюваному, під колесами авто якого загинула жінка, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю звільнення під заставу в розмірі близько 63 тис. грн. Прокуратура наполягає на триманні під вартою підозрюваного без визначення розміру застави.

Мова йде про ДТП, що сталась 8 січня 2020 року близько 18 год. у с. Андріяшівка Роменського району. Водій, керуючи технічно справним автомобілем «Opel Kalibra», рухаючись зі сторони м. Ромни, при наближенні до нерегульованого перехрестя виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив наїзд на двох пішоходів, які йшли по краю проїзної частини. Від отриманих травм 30-річна жінка загинула, її чоловік перебуває в лікарні. Відповідно до висновку медиків, 26-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як розповів заступник керівника Роменської місцевої прокуратури Олександр Ковтун, дії чоловіка кваліфіковано за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини) КК України. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Ухвалою Роменського міськрайонного суду від 11 січня 2020 року до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, однак на даний час його звільнено з-під варту під заставу.

кількість переглядів: 859