Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Повідомлено про підозру двох водіїв, які скоїли напередодні смертельні ДТП

23.01.2020

Сумською місцевою прокуратурою 23 січня 2020 року погоджено повідомлення про підозру 66-річному водієві, під колесами авто якого загинула жінка.

Мова йде про ДТП, що сталася 22 січня 2020 року в м. Суми. Близько 08:40 год. водій, керуючи автомобілем «DAEWOO Lanos» та проїжджаючи перехрестя вулиць Герасима Кондратьєва та Олександра Аніщенка, допустив наїзд на 69-річну жінку, що перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. У результаті отриманих травм пенсіонерка померла в кареті «швидкої допомоги».

Окрім того, погоджено повідомлення про підозру 32-річному чоловіку, який того ж дня близько 17.45 год., керуючи автомобілем "Mercedes-Вenz", на нерегульованому пішохідному переході по вул. Роменська збив жінку та втік з місця ДТП. Співробітники поліції затримали чоловіка сьогодні, 23 січня 2020 року. Наразі він перебуває в Ізоляторі тимчасового тримання. 68-річна потерпіла від отриманих травм померла в лікарні.

Дії обох водіїв кваліфіковано за ч.2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) КК України. Вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів. За скоєне санкція вказаної статті передбачає до 8 років позбавлення волі.
кількість переглядів: 858