Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

На Сумщині викрито чоловіка, який намагався підкупити поліцейського, щоб уникнути адміністративної відповідальності

07.02.2020

Охтирською місцевою прокуратурою спільно зі слідчими Охтирського відділу поліції та Департаментом внутрішньої безпеки Нацполіції в рамках кримінального провадження задокументовано спробу підкупу поліцейського.

Так, співробітники групи реагування патрульної поліції в м. Охтирка зупинили транспортний засіб, за кермом якого перебував чоловік у стані алкогольного сп’яніння. За вказаним фактом поліцейські склали відповідний протокол.

У п’ятницю, 7 лютого 2020 року, чоловік прийшов у відділ поліції та намагався домовитись, щоб протокол не направляли в суд, при цьому передав начальникові сектору реагування патрульної поліції 5 тис. грн.

Вказаний факт відбувався в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України. На даний час тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання про вручення порушнику повідомлення про підозру.

Довідково: санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

кількість переглядів: 1011