Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

За клопотанням прокуратури взято під варту чоловіка, який організував незаконне переправлення нелегала на територію РФ

30.04.2020

За клопотанням прокуратури Сумської області 33-річному жителю смт Краснопілля, який за грошову винагороду організував незаконне переправлення особи через державний кордон України, рішенням суду 30 квітня 2020 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з визначенням застави в розмірі близько 160 тис грн.

Нагадуємо, що підозрюваний за 1000 доларів США погодився переправити на територію Російської Федерації 28-річного громадянина Узбекистану поза встановленим пунктом пропуску. Безпосередньо під час вчинення злочину поблизу смт Угроїди Краснопільського району їх обох 28 квітня 2020 року затримали співробітники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУ НП в Сумській області спільно з військовослужбовцями Сумського прикордонного загону.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 3 ст. 332 КК України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

кількість переглядів: 861