Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

За клопотанням прокуратури взято під варту чоловіка, який позбавив життя знайому та декілька днів переховувався в кукурудзі

15.10.2020

За клопотанням Білопільського відділу Конотопської місцевої прокуратури 29-річному підозрюваному в умисному вбивстві знайомої рішенням суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Мова йде про подію, що сталась 8 жовтня 2020 року в с. Барило Білопільського району. Того дня жінка разом з двома чоловіками вже зранку почали вживати спиртні напої. Ближче до вечора вони розійшлись по домівках. Однак через деякий час молодший чоловік прийшов до жінки додому, де між ними виникла сварка нібито через те, що вона заховала пляшку зі спиртним. Суперечка переросла в бійку, під час якої молодик спочатку вдарив жінку ножем у шию, а потім задушив. Від отриманих травм 47-річна потерпіла померла.

На ранок молодик зрозумів, що накоїв, втік з дому та ховався у кукурудзяному полі. Через чотири доби він прийшов до матері, щоб зібрати речі та виїхати з села, однак його затримали співробітники поліції.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

кількість переглядів: 603