Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

У Конотопі суд взяв під варту 33-річного чоловіка за вбивство брата

29.06.2021

Суд задовільнив клопотання прокурора Конотопської окружної  прокуратури, обравши 22 червня 2021 року запобіжний захід у вигляді тримання під вартою  33-річному місцевому мешканцю, який вбив свого рідного брата та намагався спалити його труп.

За даними слідства, 19 червня цього року, підозрюваний прийшов до рідних в с. Соснівка Конотопського району за місцем мешкання своєї матері. На той час вдома був тільки брат, з яким у чоловіка протягом тривалого часу склалися неприязні стосунки, під час з’ясування яких він задушив останнього. Зрозумівши, що вчинив вбивство, з метою приховування злочину, витягнув труп брата на подвір’я, обливши паливно-мастильною сумішшю, підпалив та викопав серед двору яму, в якій хотів поховати брата, проте в цей час додому повернулася мати, яка і повідомила правоохоронні органи про злочин.

Чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування.

кількість переглядів: 540