Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

На Сумщині судитимуть 25-річного чоловіка, який вбив пенсіонерку за відмову надати оковитої

29.06.2021

Сумською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно мешканця м. Лебедин, який у стані алкогольного сп’яніння жорстоко вбив пенсіонерку, де проживав спільно з братом,  допомагаючи потерпілій по господарству (ч. 1 ст. 115 КК України).

За даними слідства, 03 травня 2021 року, 25-річний чоловік, проживаючи у пенсіонерки спільно з братом після вжиття алкогольних напоїв попрохав у бабусі ще оковитої. На відмову відреагував дуже жорстко, спочатку на подвір’ї наніс їй удар пляшкою по голові, а потім 6 ударів ножем у шию, голову та серце, від яких потерпіла померла.

Досудове розслідування провадження здійснювали слідчі відділення поліції №3 (м. Лебедин) Сумського районного управління поліції в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 557