Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 8 років позбавлення волі загрожує чоловікові за нанесення тяжких тілесних ушкоджень співмешканці

07.10.2021

Сумською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 55-річного чоловіка, який побив свою співмешканку кочергою. 69-річна потерпіла отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Подія сталась в одному з сіл Сумського району 15 серпня 2021 року. Чоловік повернувся додому в стані алкогольного сп’яніння, через що його дружина почала сварити. Під час словесної перепалки вона вдарила його декілька разів металевою кочергою. Чоловікові вдалось забрати кочергу в співмешканки, після чого він пішов у будинок відпочивати. Через деякий час, будучи ображеним на жінку, він вийшов на подвір’я та декілька разів ударив її цією ж кочергою. Медики констатували в потерпілої закриту тупу травму живота, розрив селезінки та внутрішньочеревну кровотечу. Тривалий час вона провела в лікарні.

Примітно, що в червні 2015 року це цивільне подружжя вже попадало в поле зору правоохоронців. Тоді жінка на ґрунті ревнощів під час сварки відрізала чоловікові статевий орган. За скоєне вона була засуджена до 4 років позбавлення волі. Чоловік її пробачив і після звільнення з місць позбавлення волі вони знову проживали разом.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

кількість переглядів: 506