Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Службова недбалість зі збитками в 1,2 млн грн – на Сумщині повідомлено про підозру директору ТОВ

03.12.2021

За процесуального керівництва Конотопської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору Товариства з обмеженою відповідальністю, неналежне виконання службових обов’язків якого спричинило збитки управлінню освіти в розмірі близько 1,2 млн грн (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, вказане Товариство у 2020 році виконувало реконструкцію будівлі Конотопської гімназії. Під час виконання робіт директор Товариства не забезпечив належне заклеювання швів мембрани над утеплювачем на даху закладу та допустив частковий демонтаж покрівлі, відтак під час дощу водою було пошкоджено приміщення актової, спортивної та хореографічної зали, сходової клітини та підсобного приміщення. Через службову недбалість директора управлінню освіти Конотопської міської ради, відповідно до висновку експертизи, завдано матеріальну шкоду на загальну суму майже 1,2 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється співробітниками Конотопського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 560