Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Взято під варту підозрюваного в нанесенні смертельних ушкоджень та пограбуванні знайомого

08.02.2022

  За клопотанням слідчого та прокурора Конотопської окружної прокуратури 43-річному підозрюваному в нанесенні смертельних ушкоджень та пограбуванні знайомого рішенням суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

   Йдеться про подію, що сталась у м. Конотоп 4 лютого 2022 року. Підозрюваний познайомився в місцевому кафе з чоловіком, де вони разом розпивали спиртне. Повертаючись додому, між ними виник конфлікт, який переріс у бійку. Старший спочатку побив 33-річного знайомого, а потім зняв з нього куртку та кросівки, зірвав з шиї золотий ланцюжок, а також витягнув з кишені мобільний телефон. Залишивши потерпілого на вулиці, він з місця події втік. Від отриманих травм потерпілий через деякий час помер.

   Співробітники поліції оперативно затримали чоловіка, причетного до вчинення злочину. Під час обшуку в нього вилучено речі, що належали потерпілому. Встановлено, що підозрюваний не вперше потрапляє в поле зору правоохоронців, до цього він вже був засуджений, у тому числі й за вбивство.

   Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

кількість переглядів: 556