Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Не вказав у декларації відомості на майже 6,2 млн грн – судитимуть депутата Шосткинської міської ради від ОПЗЖ

04.08.2022

Шосткинською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно депутата Шосткинської міської ради VIII скликання від Опозиційної платформи «За життя», який зазначив у декларації відомості, що відрізняються від достовірних на загальну суму майже 6,2 млн грн (ч. 2 ст. 366-2 КК України).

За даними слідства, подаючи декларацію за 2020 рік, депутат не зазначив відомості про житловий будинок, нежитлові приміщення, автомобіль ЗІЛ та КАМАЗ, що належать йому на праві приватної власності, та не вказав 70 земельних ділянок, які перебувають на праві оренди. Також суб’єкт декларування не зазначив дохід від продажу рухомого майна та дохід від зайняття підприємницькою діяльністю у розмірі 2,8 млн. Загалом вказані в декларації відомості відрізняються від достовірних на загальну суму майже 6,2 млн грн.

Досудове розслідування завершено слідчими Шосткинського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

 

кількість переглядів: 265