Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 9 років позбавлення волі засуджено роменчанина, який обкрадав домогосподарства та зберігав зброю і боєприпаси

19.10.2022

Роменською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 42-річного чоловіка, який скоїв низку крадіжок, а також зберігав холодну зброю та боєприпаси без передбаченого законом дозволу.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що раніше судимий чоловік за відсутності господарів проникав у будинки, звідки викрадав цінні речі. Окрім того, він, зламавши замок, зайшов у будівлю підприємства, не виявивши там цінних речей, забрав електрочайник. Також, перебуваючи в місцевій лікарні, обвинувачений обікрав іншого пацієнта. Усього доведено його причетність до 6 епізодів крадіжок. Більш того, він без передбаченого законом дозволу зберігав 43 патрони та нунчаки, які відповідно до висновку експертизи, є холодною зброєю.

За вирком суду шляхом часткового складання призначених покарань та приєднавши невідбуту частину покарання у вигляді 6 років за незаконний обіг психотропних речовин, обвинуваченого засуджено до 9 років позбавлення волі (ч.ч. 2 та 3 ст. 185, ч.ч. 1 та 2 ст. 263 КК України).

кількість переглядів: 585