Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 8 років позбавлення волі загрожує серійному крадію-рецидивісту, який обкрадав помешкання та автівки конотопчан

18.11.2022

Конотопською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 44-річного чоловіка, який обкрадав помешкання та автівки конотопчан.

За даними слідства, обвинувачений більшу половину свого життя провів у місцях позбавлення волі. Попри це, вже через декілька днів після чергового звільнення він продовжив свою злочинну діяльність. Чоловік у темну пору доби відчиняв двері припаркованих на вулицях м. Конотоп автомобілів, звідки викрадав цінні речі та документи. Також він за відсутності господарів проникав у квартири, гаражі та кафе. Звідти чоловік викрадав ювелірні прикраси, побутову техніку тощо. Усього доведено його причетність до 7 крадіжок.

Дії обвинуваченої кваліфіковано за ч. 3 та ч. 4 ст. 185 (таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням до житла, вчинене повторно, в умовах воєнного стану) та ч. 3 ст. 357 (незаконне заволодіння будь-яким способом паспортом або іншим важливим особистим документом) КК України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Досудове розслідування завершено слдічими Конотопського відділу поліції.

кількість переглядів: 560