Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

За незаконний обіг амфетаміну засуджено чоловіка та його співмешканку

22.11.2022

Конотопською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 43-річного чоловіка та його 36-річної співмешканки, які за попередньою змовою займались незаконним обігом психоторопної речовини амфетамін.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що обвинувачені в орендованій квартирі в м. Конотоп організували незаконне виготовлення у великих розмірах з метою збуту психотропної речовини, обіг якої обмежено, амфетамін. У подальшому задокументовано декілька фактів реалізації психоторопів відповідним особам. Більш того, вони надавали наркозалежним людям своє житло для незаконного вживання психотропної речовини.

Діяльність осіб припинено співробітниками поліції у вересні 2022року, тоді під час обшуку виявлено та вилучено докази їх протиправної діяльності.

У суді обвинувачені свою провину визнали в повному обсязі, запевняли, що розкаюються. За вироком суду чоловіка засуджено до 6 років 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, його співмешканка отримала 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна (ч. 1 ст. 309, ч. 2 ст. 307, ч. 2 ст. 317 КК України).

кількість переглядів: 645