Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

На Сумщині члени організованої групи відповідатимуть за збут психотропних речовин у особливо великих розмірах

28.11.2022
За процесуального керівництва прокуратури повідомлено про підозру трьом особам у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропної речовини в особливо великому розмірі, вчиненому повторно та організованою групою.
У ході досудового розслідування встановлено, що на початку серпня поточного року 32-річний чоловік, задля збагачення, організував на території Сумської області систематичний збут психотропної речовини «амфетамін».
До своєї діяльності в якості виконавців залучив раніше знайомих 42-річну жінку та 37-річного чоловіка.
У ході проведення комплексу слідчих та оперативно-розшукових заходів слідчими слідчого управління ГУНП в Сумській області спільно із працівниками Сумського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ під процесуальним керівництвом прокуратури за силової підтримки роти поліції особливого призначення ГУНП було затримано учасників організованої групи у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
У ході проведення санкціонованих обшуків в учасників організованої групи виявлено та вилучено близько 90 грамів психотропної речовини «амфетамін» та інші наркотичні засоби, які вони зберігали з метою збуту, а також зброю, підроблені документи та грошові кошти.
Наразі фігурантам справи повідомлено про підозри у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2, 3 ст. 307, ч. 4 ст. 358, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Слідство триває.
кількість переглядів: 636