Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 6 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який незаконно реалізовував наркотичні засоби та влаштував вдома наркопритон

29.03.2023

Липоводолинським відділом Роменської окружної прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно 47-річного чоловіка, який незаконно реалізовував наркотичні засоби та влаштував вдома наркопритон.

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що чоловік систематично за грошову винагороду забезпечував наркозалежних осіб у Роменському районі наркотичним засобом «канабіс». Зокрема задокументовано факт продажу відповідній особі згортку із забороненою речовиною за 500 грн. При цьому за місцем проживання чоловіка виявлено та вилучено близько 400 гр підготовленого до продажу наркотичного засобу «канабіс». Більш того, чоловік не лише забезпечував наркозалежних осіб наркотиками, а й дозволяв їм вживати їх за місцем свого проживання та надавав їм пристрої для куріння.

У суді обвинувачений провину свою визнав, запевняв, що розкаюється. З урахуванням того, що чоловік до цього вже був засуджений за аналогічні злочини, вироком суду йому призначено покарання у вигляді 6 років позбавлення волі. На вирок суду чоловік чекав під вартою.

кількість переглядів: 629