Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 15 років позбавлення волі загрожує чоловікові за вбивство сусідки

15.05.2023

Конотопською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 41-річного чоловіка, який позбавив життя сусідку.

За даними слідства, подія сталась 23 лютого 2023 року в с. Бочечки Конотопського району. Обвинувачений прийшов до сусідки в гості, де вони разом розпивали спиртні напої. Під час застілля між ними сталась сварка, причину якої чоловік згадати не може.

Розлютившись на жінку, обвинувачений спочатку душив її, потім бив головою об підлогу, після чого ще й вдарив ножем. Від отриманих поранень 46-річна потерпіла померла. Чоловік з місця події втік. Лише через два дні тіло потерпілої виявили односельці. Працівники поліції оперативно встановили обставини вбивства та затримали причетного до злочину.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування завершено слідчими Конотопського районного відділу поліції ГУ НП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

кількість переглядів: 882