Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

2 тис доларів США за працевлаштування в медичну установу – затримано директора КНП Сумської міської ради

30.07.2021

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Суми в рамках кримінального провадження задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди директором Комунального некомерційного підприємства Сумської міської ради (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, вказаний службовець вимагав 2 тис. доларів США від фізичної особи за працевлаштування в медичну установу. 30 липня 2021 року директора затримано в порядку ст. 208 КК України під час одержання всієї суми неправомірної вигоди. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Протиправну діяльність особи припинено співробітниками Управління Служби безпеки України у Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 534