Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Правоохоронці Шосткинщини обговорили стан запобігання і протидії злочинності та корупції

30.07.2021

Під головуванням керівника Шосткинської окружної прокуратури Андрія Байдака 28 липня 2021 року проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів району, на якій обговорено питання стану запобігання і протидії злочинності та корупції у Шосткинському районі за січень-червень 2021 року.

У роботі наради взяли участь заступник начальника відділу обласної прокуратури Володимир Ковтун керівники територіальних правоохоронних органів та їх заступники.

Відкриваючи засідання наради, керівник окружної прокуратури окреслив основні проблемні питання стану боротьби зі злочинністю, а також стану взаємодії правоохоронних органів Шосткинського району на цьому напрямку.

У своєму виступі заступник начальника відділу обласної прокуратури закцентував увагу на необхідності активізації спільних зусиль правоохоронних органів району для забезпечення належної протидії злочинності та корупції.

На нараді прозвітували та надали свої пояснення керівники територіальних підрозділів районного управління поліції та їх заступники.

За результатами проведеної координаційної наради заплановано виконання спільних заходів для покращання стану криміногенної обстановки, підвищення ефективності профілактики злочинності, захисту прав і свобод громадян та інтересів держави від злочинних посягань.

кількість переглядів: 485