Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Службова недбалість зі збитками в 2,1 млн грн – на Сумщині підозрюється службовець агролісгоспу

20.08.2021

За процесуального керівництва Шосткинської окружної прокуратури 19 серпня 2021 року повідомлено про підозру майстрові лісу Дочірнього підприємства «Шосткинський агролісгосп», через неналежне виконання службових обов’язків якого громаді заподіяно шкоду в розмірі майже 2,1 млн грн (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, підозрюваний не забезпечив належного контролю за проведенням рубки лісу, відтак з грудня 2020 року по січень 2021 року його підлеглими працівниками без відповідних дозволів та лісорубного квитка незаконно зрубано 168 дерев різних порід, які не підлягали вирубці. У результаті службової недбалості майстра лісу об’єднаній територіальній громаді заподіяно шкоду, розмір якої складає майже 2,1 млн грн.

        Протиправну діяльність особи викрито слідчим відділом Шосткинського районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 617