Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Правоохоронці Конотопщини обговорили протидію злочинності та корупції

20.08.2021

Під головуванням керівника Конотопської окружної прокуратури Олександра Ковтуна 20 серпня 2021 року проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів району, на якій обговорено питання стану ефективності взаємодії у протидії злочинності та корупції в регіоні, попередження, виявлення і розкриття злочинів, у тому числі на пріоритетних напрямках та корупційних правопорушень, запобігання злочинним проявам.

У роботі наради взяли участь заступник начальника відділу обласної прокуратури Володимир Ковтун та керівники територіальних правоохоронних органів та їх заступники.

Відкриваючи засідання наради, керівник окружної прокуратури окреслив основні проблемні питання стану боротьби зі злочинністю, а також стану взаємодії правоохоронних органів Конотопського району на цьому напрямку. За результатами проведеної координаційної наради заплановано виконання спільних заходів для покращання стану криміногенної обстановки, підвищення ефективності профілактики злочинності, захисту прав і свобод громадян та інтересів держави від злочинних посягань.

 

кількість переглядів: 616