Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 6 років позбавлення волі загрожує винахідливому грабіжнику

09.09.2021

Конотопською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 20-річного юнака, який скоїв грабіж. За клопотанням слідчого та прокурора рішенням суду 6 вересня 2021 року йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави в розмірі 190 тис. грн.

Мова йде про подію, що сталась у м. Конотоп. У мережі Інтернет юнак замовив дороговартісний мобільний телефон. Продавець з м. Харків погодився надіслати гаджет на поштове відділення, а покупець повинен був оплатити товар після його огляду. 19 серпня 2021 року юнак прийшов у відділення, отримав для огляду мобільний телефон, після чого, скориставшись моментом, вибіг з приміщення, прихопивши з собою гаджет.

Через декілька днів співробітники поліції встановили особу грабіжника та затримали його. Попри молодий вік, юнак вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж та ухилення від покарання. Цього разу його дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно) КК України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі до 6 років.

кількість переглядів: 575