Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

2 тис доларів США за працевлаштування – судитимуть керівника медичної установи Сумської міської ради

23.09.2021

Окружною прокуратури міста Суми затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно керівника комунальної поліклініки Сумської міської ради за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, вказаний службовець вимагав 2 тис. доларів США від фізичної особи за працевлаштування на посаду лікаря в підпорядковану йому медичну установу. 30 липня 2021 року керівника затримано в порядку ст. 208 КК України під час одержання всієї суми неправомірної вигоди. За клопотанням слідчого та прокурора його було відсторонено від займаної посади

Досудове розслідування проведено слідчими Сумського районного управління поліції за матеріалами Управління Служби безпеки України у Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 544