Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 12 років засуджено жінку, яка позбавила життя вже другого чоловіка

29.09.2021

Сумською окружною прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 40-річної жінки, яка позбавила життя вже другого чоловіка.

Нагадуємо, що подія сталась 3 травня 2021 року в с. Могриця Сумського району. Під час застілля між цивільним подружжям виникла сварка. Образившись на чоловіка за грубі висловлювання, жінка двічі вдарила його ножем. Від отриманих травм 59-річний потерпілий помер на місці події.

Як з’ясувалось, до цього жінка вже була засуджена за умисне тяжке тілесне ушкодження, за цей злочин вона провела 3 роки в місцях позбавлення волі. Більш того, у 2008 році вона позбавила життя чоловіка, за що її було засуджено до 12 років позбавлення волі. Після звільнення вона на шлях виправлення не стала. У суді вона вину свою визнала, однак пояснювати свій вчинок відмовилась.

Вироком Сумського районного суду 29 вересня 2021 року обвинувачену визнано винною в умисному вбивстві особою, яка до цього вчиняла умисне вбивство, та засуджено до 12 років позбавлення волі (п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України).

кількість переглядів: 586