Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Порушення вимог екологічного законодавства зі збитками в 430 тис грн – на Сумщині повідомлено про підозру технічному директору ТОВ

04.10.2021

Охтирською окружною прокуратурою повідомлено про підозру технічному директору Товариства з обмеженою відповідальністю, неналежне виконання службових обов’язків якого спричинило збитки державі в розмірі понад 430 тис. грн (ч. 2 ст. 367 КК України).

За даними слідства, підозрюваний, будучи відповідальним за дотримання вимог екологічного та природоохоронного законодавства на підприємстві, допустив наднормативні викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря без необхідного дозволу. Відповідно до розрахунку Державної інспекції з охорони навколишнього природного середовища Сумської області, в результаті наднормативних викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря з лютого 2020 року по лютий 2021 року державі заподіяно збитки на суму 430 тис грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється співробітниками слідчого відділення поліції № 1 (м. Тростянець) Охтирського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 567