Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Обрано запобіжний захід підозрюваному в розбійному нападі на ювелірну крамницю

05.11.2021

За клопотанням слідчого та прокурора Шосткинської окружної прокуратури рішенням суду 4 листопада 2021 року 47-річному підозрюваному в розбійному нападі на ювелірну крамницю обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу на 60 діб.

Нагадуємо, що подія сталась 31 жовтня 2021 року близько 9 год у м. Шостка на вулиці Знам'янській. Невідомий чоловік з маскою чорного кольору на обличчі та в темних окулярах зайшов до ювелірного магазину та, погрожуючи продавцям предметом, схожим на мисливську рушницю, заволодів виробами із золота на загальну суму майже пів мільйона гривень. З місця події нападник втік.

За результатом спецоперації особу зловмисника встановлено. Під час обшуку в нього вилучено викрадені ювелірні вироби. Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 4 ст. 187 (розбій) КК України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Заходи із викриття зловмисника здійснювались співробітниками Управління карного розшуку та Шосткинського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

кількість переглядів: 437