Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Керівник обласної прокуратури провів зустріч з представниками Консультативної місії Європейського Союзу в Україні

10.11.2021

Керівник Сумської обласної прокуратури Олексій Тубелець 10 листопада 2021 провів робочу зустріч з представниками Консультативної Місії Європейського Союзу – заступником керівника операційного департаменту Єссе Сеппала та старшим радником з питань прокуратури в Україні Єленою Агуеро.

Єссе Сеппала повідомив, що Місія працює в Україні з 2014 року та надає підтримку державним органам України у послідовному реформуванні шляхом консультацій і практичної підтримки згідно зі стандартами ЄС та міжнародними принципами належного врядування та дотримання прав людини.

Єлена Агуера акцентувала увагу на питанні реформування органів прокуратури, змін у законодавстві, підвищення спроможності прокуратури в боротьбі з організованими злочинними групами та в розслідуванні злочинів у сфері екології тощо.

Олексій Тубелець розповів про результати реформи органів прокуратури в Сумській області та про основні досягнення прокуратури, зазначивши, що у результатах роботи органів прокуратури регіону чітко прослідковуються позитивні тенденції.

За результатом зустрічі прокурори та представник Місії домовились про подальшу співпрацю.

кількість переглядів: 501