Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

У Сумах до 12 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який наніс співмешканці близько 150 ударів

11.11.2021

За публічного обвинувачення Окружної прокуратури міста Суми вироком Ковпаківського районного суду міста Суми 43-річного чоловіка визнано винним в умисному вбивстві співмешканки, а також зберіганні наркотичного засобу «канабіс» та засуджено до 12 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 309 КК України).

Встановлено, що подія сталась 2 травня 2021 року в м. Суми. Між цивільним подружжям на побутовому ґрунті після спільного вживання алкогольних напоїв виникла сварка, під час якої чоловік жорстоко побив дружину. Почувши крики, сусіди викликали поліцію, однак прибувши на місце події, правоохоронці виявили 49-річну жінку вже без ознак життя. У цей час її співмешканець вживав наркотичний засіб «канабіс». Більш того, під час обшуку в квартирі виявлено іще чотири пакунки з вказаною речовиною.

Відповідно до висновку експертів, потерпілій було нанесено близько 150 ударів. У суді обвинувачений визнав, що бив дружину, однак запевняв, що наміру позбавляти її життя в нього не було. Просив суворо не карати. На вирок суду він чекав за гратами.

Досудове розслідування проведено слідчими Сумського районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

кількість переглядів: 452