Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

У прокуратурі Сумщини відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів області

20.02.2020

Сьогодні, 20 лютого 2020 року, в прокуратурі Сумщини під головуванням прокурора Сумської області відбулась координаційна нарада керівників правоохоронних органів області, на якій обговорили стан протидії злочинності та корупції, у тому числі їх організованим проявам, ефективності вжитих заходів, спрямованих на виявлення і припинення кримінальних правопорушень.

Відкриваючи нараду, прокурор Сумської області Григорій Кондратенко окреслив коло пріоритетних питань, які потребують невідкладного вирішення.

«Першочерговим залишається захист від протиправних посягань економічних інтересів держави. Подальших скоординованих заходів необхідно вжити щодо протидії незаконному гральному бізнесу та діяльності нелегальних автозаправних станцій. Особлива увага має приділятися додержанню законності при використанні бюджетних коштів, виділених на ремонт доріг, у сфері земельних правовідносин. Неадекватна масштабам екологічних проблем ефективність боротьби з незаконними порубками лісу та контрабандою деревини, порушеннями правил охорони і використання природних ресурсів. Незадовільною залишається протидія найтяжчим корупційним кримінальним правопорушенням, а також злочинам, скоєним організованими групами у сфері незаконного обігу наркотичних засобів», – наголосив очільник прокуратури Сумщини.

За підсумками координаційної наради визначено першочергові заходи щодо підвищення рівня координації та ефективності запобігання і протидії злочинності, у тому числі їх організованим формам.

кількість переглядів: 1050