Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

13 років проведе за гратами чоловік, який позбавив життя свою співмешканку

24.03.2020

Сумською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 39-річного сумчанина, який позбавив життя свою співмешканку.

Нагадуємо, що подія сталась 11 грудня 2018 року в м. Суми. До поліції близько 16.00 зателефонувала сумчанка і повідомила, що на сходах багатоквартирного будинку лежить закривавлена жінка. Прибувши за викликом, поліцейські виявили потерпілу в одній із квартир. Жінка була в напівсвідомості, поруч із нею сидів співмешканець. Медики забрали потерпілу в лікарню, де через декілька хвилин констатували її смерть. Відповідно до висновку експертів, 38-річній жінці було завдано близько 40 ударів.

У суді чоловік визнав, що вони зі співмешканкою того дня разом вживали спиртні напої, а потім посварились. З його слів, жінка почала йому дорікала тим, що він ніде не працює, порівнювала з іншими чоловіками, а потім ще й дала ляпас. Він розлютився, відштовхнув її, що було далі – не пам’ятає. Запевняв, що ніколи не бив цивільну дружину. Однак свідки розповіли в суді, що потерпіла систематично ходила із синцями та гематомами, часто сиділа в під’їзді на сходах, бо обвинувачений виганяв її з квартири. Більш того, чоловік має запальний характер і до цього вже відбував покарання за вбивство через необережність свого батька.

За вироком Ковпаківського районного суду м. Суми від 20 березня 2020 року обвинуваченого визнано винним за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України та засуджено до 13 років позбавлення волі. На вирок суду чоловік чекав у СІЗО.

кількість переглядів: 745