Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

На Сумщині повідомлено про підозру директорові ТОВ за фактом привласнення пів мільйона гривень під час будівництва мініфутбольного поля

31.03.2020

Сумською місцевою прокуратурою повідомлено про підозру директорові товариства з обмеженою відповідальністю за фактом привласнення коштів під час будівництва мініфутбольного поля (ч. 2 ст. 366 та ч. 4 ст. 191 КК України).

За версією слідства, підозрюваний у 2018 році уклав з відділом освіти, культури, молоді та спорту Верхньосироватської сільської ради Сумського району договір, предметом якого є «Будівництво мініфутбольного поля зі штучним покриттям опорного закладу Верхньосироватської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів».

Отримавши попередню оплату в розмірі 1,3 млн грн, керівник товариства з обмеженою відповідальністю зобов’язувався завершити роботи до червня 2019 року. Однак на даний час мініфутбольне поле не побудоване, водночас фактично виконані роботи не відповідають обсягам, зазначеним в офіційних документах. Відповідно до висновку експертів вартість завищення об’єму робіт по об’єкту становить майже 507 тис грн.

Досудове слідство здійснюють слідчі Сумського відділу поліції за матеріалами Управління стратегічних розслідувань у Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Слід зазначити, що вказаний керівник товариства вже підозрюється в привласненні 1,1 млн грн під час будівництва футбольного поля зі штучним покриттям у м. Дружба Ямпільського району.

кількість переглядів: 835