Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

За клопотанням прокуратури взято під варту конотопчанина, який вистрілив у свого опонента

16.09.2020

За клопотанням Конотопської місцевої прокуратури 37-річному конотопчанину, який вистрілив у опонента, за рішенням суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Мова йде про подію, що сталась 8 вересня 2020 року в м. Конотоп. Того дня між мешканцями малосімейного гуртожитку виникла сварка. Дівчину, яка проживає в одній із кімнат, обурило те, що до сусідів приїхали родичі та залишили речі в коридорі. Відтак вона зателефонувала своєму знайомому і попросила владнати конфлікт.

«Вже через декілька хвилин чоловік прийшов у гуртожиток і після нетривалої розмови з сусідами дівчини вистрілив у одного з них із предмета, схожого на пістолет. Далі чоловік, попри те, що в кімнаті була малолітня дитина, декілька хвилин утримував присутніх під прицілом, після чого втік. Вже через декілька хвилин його затримали співробітники поліції. Потерпілий отримав тілесне ушкодження, його життю загрози немає», – розповів прокурор Конотопської місцевої прокуратури Олександр Лазаренко.

Дії 37-річного підозрюваного кваліфіковано за ч. 4 ст. 296 (хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень) КК України. За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

кількість переглядів: 713