Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

У рамках кримінального провадження за фактом ймовірного привласнення бюджетних коштів проведено 16 обшуків

27.11.2020

Під процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури триває досудове слідство за фактом ймовірного привласнення службовими особами управління капітального будівництва Сумської ОДА за попередньою змовою зі службовими особами підрядних та проектних організацій частини бюджетних коштів, виділених для проведення ремонтно-будівельних робіт, зокрема будівництва амбулаторій первинної медичної допомоги в Сумській області (ч. 1 ст. 14, ч. 3 та ч. 4 ст. 191 КК України).

У четвер, 26 листопада 2020 року, з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення правопорушення правоохоронцями Сумщини проведено 16 обшуків у фігурантів провадження, під час яких вилучено докази, які мають суттєве значення для встановлення істини.

Нагадуємо, що до кримінальної відповідальності вже притягнуто начальника Управління капітального будівництва Сумської обласної державної адміністрації та директора Товариства з обмеженою відповідальністю за привласнення та заволодіння коштами під час виготовлення проєктно-кошторисної документації для будівництва амбулаторій первинної медичної допомоги на території Сумської області.

Досудове слідство здійснюється слідчим управлінням Нацполіції за матеріалами Управління Служби безпеки України в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

кількість переглядів: 603