Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Шановні колеги, дорогі ветерани органів прокуратури!

01.12.2020

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівників прокуратури!

Якими б не були зміни і які б випробування нам не готувала доля, є речі, які залишаються незмінними – це професіоналізм, порядність та гідність. Тож хочу подякувати тим прокурорам, які, не дивлячись на труднощі та перепони, продовжують сумлінно та професійно виконувати свої обв’язки. Переконаний, що так буде й надалі. Пам’ятайте, що за кожною справою – кримінальною, господарською, адміністративною чи цивільною, стоїть людина. І від вас залежить, яке в суспільстві буде ставлення до прокуратури.

Також хотілося б висловити слова глибокої вдячності нашим ветеранам, пенсіонерам органів прокуратури. Ви самовіддано виконували свої професійні обов’язки, чесно й принципово служили справедливості й закону. Ви пронесли крізь роки любов до своєї професії, що стала покликанням, і передали свій неоціненний досвід молодому поколінню. Честь і хвала вам за ваші мудрість та настанови.

Бажаю всім міцного здоров’я, гідності та витримки. Щоб трохи заїжджені слова «Верховенство Закона і Права» для вас були не пустим звуком. Натхнення на працю, наснаги на нові здобутки, миру, добра та благополуччя вам і вашим сім’ям! 

З повагою

Керівник Сумської обласної прокуратури Олексій Тубелець

кількість переглядів: 610