Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 8 років позбавлення волі засуджено рецидивіста за розбійний напад на підлітків

03.12.2020

Конотопською місцевою прокуратурою в суді доведено вину 35-річного конотопчанина, який скоїв розбійний напад на хлопця та двох дівчат.

Нагадуємо, що подія сталася 13 серпня 2020 року близько 11 год в м. Конотоп поблизу озера Кандибіно. На трьох підлітків віком 14-ти та 13-ти років напав невідомий чоловік і, погрожуючи фізичною розправою, вимагав гроші та цінні речі. Нападник приставив до шиї хлопця предмет, схожий на так звану «заточку», та відібрав у нього 25 гривень. Скориставшись моментом, коли нападник ховав гроші, діти втекли Вже за пів години правоохоронці розшукали нападника. Ним виявився раніше неодноразово судимий за крадіжки і розбої місцевий житель. За клопотанням прокуратури його було взято під варту.

«У суді обвинувачений повідомив, що події того дня не пам’ятає, бо був у стані алкогольного сп’яніння. За вироком суду 2 грудня 2020 року його засуджено до 8 років позбавлення з конфіскацією майна, крім житла (ч. 2 ст. 187 КК України)», – розповіла прокурор Конотопської місцевої прокуратури Юлія Волосюк.

 

кількість переглядів: 619