Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

З нагоди професійного свята у прокуратурі Сумщини відбулись урочистості

30.11.2021

Сьогодні, 30 листопада 2021 року, з нагоди 30-річчя органів прокуратури напередодні Дня працівників прокуратури в Сумській обласній прокуратурі відбулись урочистості.

Вітаючи колектив, керівник Сумської обласної прокуратури Олексій ТУБЕЛЕЦЬ зазначив, що органи прокуратури святкують тридцяту річницю. За цей час відбулось достатньо, щоб стверджувати, що прокуратура, як і вся наша країна, пройшла багатоетапний процес становлення. Звісно, попереду ще багато перетворень, які потрібно втілювати в життя щоденно, але підбиваючи підсумки 30-річчя, можна впевнено сказати, що органи прокуратури з повною відповідальністю і самовіддачею, чесно і гідно служать державі та суспільству, забезпечують ефективну координацію діяльності та взаємодії всіх правоохоронних органів.

Олексій ТУБЕЛЕЦЬ подякував колективу за щоденну роботу та наполегливість, а також висловив слова вдячності присутнім керівникам правоохоронних органів, органів влади та місцевого самоврядування за плідну і результативну співпрацю.

Разом з тим, з професійним святом працівників прокуратури привітали Голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ, Голова Сумської обласної ради Віктор ФЕДОРЧЕНКО, Сумський міський голова Олександр ЛИСЕНКО, начальник УСБУ в Сумській області Руслан ГРИГОРЕНКО, директор ТУДБР, розташованого у м. Полтаві, Денис МАНЬКОВСЬКИЙ, в. о. начальника Головного управління Національної поліції в Сумській області Микола ХУДЕНКО, командир Сумського прикордонного загону Микола РОМАНЧУК.

Працівників прокуратури, які сумлінно виконували службові обов’язки, відзначили нагрудними знаками, цінними подарунками, грамотами та подяками.

 

кількість переглядів: 830