Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Прокуратура домоглась максимального покарання для чоловіка, який наніс дружині не менше 15 ударів по голові та пішов спати

28.12.2021

За принципової позиції Сумської обласної прокуратури рішенням Сумського апеляційного суду 24 грудня 2021 року скасовано вирок суду першої інстанції, 37-річного обвинуваченого визнано винним в нанесенні смертельних ушкоджень своїй дружині та засуджено до 10 років позбавлення волі (ч. 2 ст. 121 КК України).

Прокурори в суді довели, що 14 жовтня 2020 року в м. Глухів обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс своїй дружині не менше 15 ударів по голові руками та ногами. Після цього жінку, яка перебувала без свідомості, накрив ковдрою, а сам пішов спати. На ранок 10-річна донька потерпілої виявила матір без ознак життя.

За вироком суду першої інстанції обвинуваченого було засуджено до 8 років позбавлення волі, однак прокуратура не погодилась із таким рішенням і оскаржила його в суді апеляційної інстанції, наполягаючи на максимальному покаранні для обвинуваченого.

кількість переглядів: 515