Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Повідомлено про підозру та взято під варту сумчанина, в якого вилучено близько 800 г заборонених речовин

13.01.2022

За процесуального керівництва Окружної прокуратури міста Суми повідомлено про підозру 30-річному сумчанину, якого затримали напередодні за незаконний обіг наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України). За клопотанням слідчого та прокурора рішенням суду 12 січня 2021 року підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За даними слідства, підозрюваний розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини на території Сумської області шляхом так званих закладок. Під час обшуку в нього вилучено близько 130 пакунків та зіп-пакетів вагою майже 800 г. Серед вилученого – наркотичний засіб канабіс, порошкоподібні та кристалічні речовини, схожі на амфетамін та PVP-солі.

Злочинну діяльність підозрюваного припинено працівниками управління боротьби з наркозлочинністю в Сумській області спільно зі слідчими Сумського районного управління поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

кількість переглядів: 562