Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

На Сумщині до 10 років позбавлення волі засуджено рецидивіста за розбійний напад на пенсіонерку та крадіжку

30.05.2022

За публічного обвинувачення Конотопської окружної прокуратури вироком суду до 10 років позбавлення волі засуджено 46-річного рецидивіста за розбійний напад на пенсіонерку та крадіжку (ч. 3 ст. 187 та ч. 3 ст. 185 КК України).

У ході слідства встановлено та доведено в суді, що подія сталась 25 квітня 2020 року в одному з приватних секторів м. Конотоп. Близько 9 год 30 хв жінка повернулася додому з магазину, коли до її помешкання вдерся невідомий у масці. Штовхнувши пенсіонерку на підлогу, він став вимагати гроші, погрожуючи при цьому викруткою. Злякавшись, жінка віддала всі свої заощадження – близько 1100 гривень. Тікаючи, нападник прихопив ще й два мобільні телефони потерпілої.

Під процесуальним керівництвом прокуратури співробітники поліції оперативно встановили особу нападника та затримали його за місцем мешкання в Полтавській області. Також встановлено причетність затриманого до крадіжки особистих речей із приватного будинку жителів м. Конотоп. Більшу половину свого життя чоловік провів у місцях несвободи. Усього він має 5 судимостей. За попереднім вироком суду він був засуджений до 11 років позбавлення волі за розбійний напад та грабіж.

кількість переглядів: 652