Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 15 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який позбавив життя бабусю та намагався втекти на викраденому авто

23.06.2022

Тростянецьким відділом Охтирської окружної прокуратури підтримано публічне обвинувачення стосовно 39-річного чоловіка, який позбавив життя свою бабусю та намагався втекти на викраденому авто.

Подія сталась 12 січня 2021 року в м. Тростянець. Того дня близько 4 години ранку між бабусею та онуком виникла суперечка, під чася якої чоловік завдав старенькій декілька ударів. Від отриманих травм 79-річна жінка померла на місці події. Намагаючись втекти, щоб уникнути відповідальності, чоловік біля сусіднього будинку помітив заведений автомобіль «Опель Астра», водій якого якраз зачиняв гараж. Підозрюваний сів у автівку та поїхав у невідомому напрямку. Далеко втекти чоловікові не вдалось, бо його затримали співробітники поліції.

У суді чоловік провину свою не визнав. Попри це, за результатом зібраних доказів рішенням суду 22 червня 2022 року обвинуваченого визнано винним в умисному вбивстві та незаконному заволодінні транспортним засобом і засуджено до 15 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 115 та ч. 1 ст. 289 КК України).

 

кількість переглядів: 778