Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

За принципової позиції прокурорів Сумщини засуджено конотопчанина, а його автомобіль Mercedes – Benz 250 передано до ЗСУ

15.09.2022

Прокурорами Сумщини підтримано публічне обвинувачення та  доведено вину 36 - річного  раніше не судимого мешканця м. Конотоп, який у себе в гаражі зберігав для власного вживання без мети збуту психотропні речовини та прекурсори.

Вироком суду від 12 вересня 2022 року затверджено угоду про визнання винуватості та конотопчанина засуджено до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна та з іспитовим строком 3 роки (ч. 2 ст. 309 та ч. 3 ст. 311 КК України).

Наявний у власності обвинуваченого автомобіль Mercedes – Benz 250 відтепер буде допомагати нашим військовослужбовцям у виконанні поставлених задач, оскільки за принципової позиції прокурорів Сумщини та вироку суду його конфісковано у дохід держави з передачею до ЗСУ.

Досудове розслідування проведено слідчими слідчого управління  Головного управління Нацполіції в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

кількість переглядів: 660