Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 10 років позбавлення волі загрожує наркоторгівцю, який реалізовував особливо небезпечні психотропи «амфетамін» та «PVP»

22.05.2023

На Сумщині триває системна робота щодо протидії незаконному обігу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Так, Сумською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного чоловіка, який займався незаконним обігом заборонених речовин.

За даними слідства, обвинувачений систематично реалізовував наркозалежним особам психотропи, зокрема, задокументовано два факти продажу підконтрольній правоохоронцям особі пігулок та згортків з порошкоподібною речовиною, а саме «PVP» та «амфетаміну».

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання та зберігання з метою збуту психотропних речовин) КК України. За клопотанням слідчого та прокурора йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Водночас триває досудове розслідування стосовно спільників обвинуваченого, які забезпечували його забороненими речовинами.

Досудове розслідування завершено слідчими Сумського районного управління поліції ГУ НП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

кількість переглядів: 810