Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

Судитимуть трьох учасників організованої групи, в яких вилучено 1,5 тис л незаконно виготовленого етилового спирту

24.05.2023

Сумською обласною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно трьох учасників організованої групи за фактом незаконного обігу підакцизних товарів (ч. 3 ст. 28/ч. 1 ст. 204 КК України).

За даними слідства, житель Конотопського району організував схему з незаконної реалізації етилового спирту. До такої злочинної діяльності він залучив свою дружину та її сестру. У такому складі «сімейний підряд» протягом тривалого часу займався незаконним придбанням, зберіганням, транспортуванням та збутом на території Конотопського району Сумської області незаконно виготовленого спирту етилового.

Під час обшуків у обвинувачених вилучено близько 1,5 тис. літрів незаконно виготовленої продукції. Більш того, зареєстровано декілька фактів продажу місцевим жителям ємностей з етиловим спиртом.

Досудове розслідування завершено Слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в Сумській області у взаємодії з Управлінням стратегічних розслідувань у Сумській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури.

 

кількість переглядів: 913