Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

До 3 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння скоїв ДТП

30.07.2020

Конотопською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 51-річного чоловік, який скоїв ДТП з тяжкими наслідками.

Трагедія сталась 19 серпня 2019 року близько 19 год у с. Соснівка Конотопського району. Керуючи мопедом у стані алкогольного сп’яніння, чоловік відволікся та виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з іншим мопедом, водій якого отримав тяжкі тілесні ушкодження, його пасажирка відбулась ушкодженнями середньої тяжкості.

У судовому засіданні обвинувачений вину свою визнав, запевняв, що розкаюється. Потерпілі, яким на момент ДТП було по 23 роки, тривалий час провели в лікарні, на даний час повністю не відновились, відтак наполягали на позбавленні волі для винуватця аварії.

За вироком суду обвинуваченого визнано винним за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили тяжке тілесне ушкодження) КК України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком 3 роки з позбавленням права керувати транспортним засобом на строк 2 роки.

кількість переглядів: 737