Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

На Сумщині судитимуть юнака, який побив та намагався зґвалтувати малолітню дівчину

07.08.2023

Путивльським відділом Конотопської окружної прокуратури затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 21-річного юнака, який побив та намагався зґвалтувати малолітню.

За даними слідства, подія сталась 2 червня 2023 року у вечірній час в одному з населених пунктів Конотопського району. На одній із вулиць зібралась компанія односельців. Коли всі розійшлись, 13-річна дівчинка залишилась наодинці з юнаком, який її штовхнув на землю, ударив по обличчю та намагався зґвалтувати. Потерпіла спробувала втекти від юнака, однак той наздогнав її та повалив на землю. Лише після того, як дівчина почала кликати на допомогу дядька, нападник втік. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч.3 ст.15/ч.4 ст.152 (незакінчений замах на зґвалтуванні, вчиненому щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років) та ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України.

Досудове розслідування завершено слідчими відділення поліції №2 (м. Путивль) Конотопського районного відділу поліції ГУНП в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

кількість переглядів: 8461