Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

На посаду керівника Конотопської окружної прокуратури призначено Олександра Васильківського

10.08.2023

Сьогодні, 10 серпня 2023 року, керівник Сумської обласної прокуратури Олександр Панченко представив колективу Конотопської окружної прокуратури новопризначеного керівника – Олександра Васильківського.

Вітаючи з призначенням, Олександр Панченко зазначив, що Олександр Васильківський в органах прокуратури вже більше 17 років, відтак має достатній досвід і бажання та зможе організувати роботу Конотопської окружної прокуратури на належному рівні з урахуванням вимог сьогодення. У свою чергу Олександр Васильківський подякував керівництву прокуратури за надану довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль задля виконання поставлених завдань.

Довідково:  Олександр Юрійович Васильківський народився у 1978 році в смт Царичанка Дніпропетровської області. У 2006 році закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. Трудову діяльність у органах прокуратури розпочав з посади помічника прокурора Царичанського району Дніпропетровської області, де й працював протягом 4 років. Упродовж 3 років обіймав посади різного ступеня в прокуратурі Дніпропетровської області. Близько 10 років працював на керівних посадах у Павлоградській прокуратурі Дніпропетровської області. Попередня займана посада з 2022 року – прокурор Павлоградської окружної прокуратури Дніпропетровської області.

кількість переглядів: 7139