Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

На Сумщині судитимуть чоловіка, який позбавив життя знайомого та підпалив його будинок, щоб уникнути викриття

20.09.2023

Роменською окружною прокуратурою затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 37-річного чоловіка, який позбавив життя знайомого та підпалив його будинок, щоб уникнути викриття.

Слідством встановлено, що подія сталась 19 квітня 2023 року в одному із сіл Роменського району. Того дня обвинувачений прийшов у будинок до свого знайомого, де між ними виник конфлікт. Аби довести свою правоту, гість взяв до рук металеву кочергу та наніс декілька ударів по тілу та голові товариша, а далі схопив ніж та перерізав горло. Від отриманих поранень 34-річний господар будинку помер. Щоб приховати сліди злочину, чоловік взяв до рук запальничку та підпалив будинок.

Дії обвинуваченого кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) КК України. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Досудове розслідування завершено слідчими Роменського районного відділу поліції Головного управління Нацполіції в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

кількість переглядів: 3194