Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

На посаду керівника Роменської окружної прокуратури призначено Андрія Кулижкіна

21.09.2023

Сьогодні, 21 вересня 2023 року, керівник Сумської обласної прокуратури Олександр Панченко представив колективу Роменської окружної прокуратури новопризначеного керівника – Андрія Кулижкіна.

Вітаючи з призначенням, Олександр Панченко зазначив, що Андрій Кулижкін цілеспрямований та професійний прокурор з достатнім досвідом роботи на керівних посадах, відтак зуміє організувати діяльність Роменської окружної прокуратури на належному рівні відповідно до вимог чинного законодавства з урахуванням викликів сьогодення.

У свою чергу Андрій Кулижкін подякував керівництву прокуратури за надану довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль для виконання поставлених завдань.

Довідково: Андрій Васильович Кулижкін народився у 1984 році в м. Горлівка Донецької області. У 2008 році закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. Трудову діяльність в органах прокуратури розпочав з посади виконуючого обов’язки помічника прокурора м. Єнакієвого Донецької області. Упродовж 9 років обіймав різні посади в органах прокуратури Донецької області. З 2017 року – керівник Маріупольської місцевої прокуратури № 1. Попередня займана посада з 2021 року – керівник Маріупольської окружної прокуратури Донецької області.

Нагороджений подякою Прем’єр-міністра України у 2020 році.

кількість переглядів: 3345