Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 

У Сумах припинено діяльність чергового наркоділка, в якого вилучено близько 5 кг висушеної речовини рослинного походження

24.10.2023

За процесуального керівництва Сумської обласної прокуратури припинено діяльність 31-річного сумчанина, який займався незаконним обігом наркотичного засобу «канабіс».

За даними слідства, чоловік на території домоволодіння, яке перебуває у його користуванні, вирощував рослини роду «коноплі». Готовий до вживання особливо небезпечний наркотичний засіб «канабіс» чоловік розфасовував у поліетиленові зіп-пакети та реалізовував наркозалежним особам, користуючись засобами конспірації.

Під час обшуку за місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили 15 пакунків із готовим до вживання наркотиком. Водночас на території домоволодіння виявлено та вилучено висушені стебла рослин та речовину рослинного походження в сухому подрібненому стані. Загальна вага вилученого близько 5 кг.

На даний час чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру за ч. 2 ст. 307 (незаконне виготовлення та зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, вчинене повторно) КК України.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Нацполіції в Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури.

кількість переглядів: 425